Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Děvče děvče,jestli jsou názory studentů takové jak píšete tak pozdrav pánbůh.Jen k bodu 1.chápu,že vás lidé chudí a neprespektivní nebaví,zvlášť,když vaše studia platí vaši rodiče,kteří si mnohdy utrhují,co by patřilo právem jim.

23 3
možnosti
Foto

H31o21n27z13a 35M63a69r66e64k

10. 3. 2013 23:45

Děvče to prostě nechápe a vidí to po svém, na to má samozřejmě právo. A mě už zase napadá hláška z jednoho oblíbeného filmu:

"Pánbůh nadělil každému podle svého uvážení, Kelišová".

14 4
možnosti

milá studentko s tou mluvící hlavou panem Moravcem jste pobavila. Máte chvilku čas ? Že jste to vy tak vám řeknu jedno tajemství : Média realitu nepopisují, média realitu tvoří. A to je véééliká špína. A tak vám přeju hezkou práci.

20 2
možnosti
JN

J93i97r96k63a 43N92o18v95á84k

10. 3. 2013 21:32

jasně že ji tvoří, však to Moravec dycky v OVM říká - "A o čem se bude příští týden mluvit ?"

4 0
možnosti
RS

Mediální studia a žurnalistika,hm,k čemu to je?Z Vás a z Vašich spolužáků budou přesně ti,o kterých mluvil M.Zeman v inauguračním projevu.Myslím ty zástupy pisálků a komentátorů.Zdravím P.S.Pražský deník nečtu,poslední pořádné noviny v Praze byla drbna,totiž pardon Večerní Praha.pa

12 2
možnosti
Foto

Mediální studia a žurnalistika možná mluví o nezávislosti novinářů, ale skutečnost je stejná, jako byla kdysi za totality. Pokud novinář nebude psát podle zadání svého zaměstnavatele, má o frontu v řadě na sociální dávky postaráno.

13 0
možnosti
MJ

Mluvte za sebe! Pokud najdete jediného studenta, co má rád pana Zemana, tak jste lhářka.

6 5
možnosti
MD

není jich moc, ale jsou

3 0
možnosti

K tomu bodu 1: většinou se mladí lidé snaží vymezovat proti statu quo reprezentovaným jejich rodiči. Takže je dost podivné, že v ČR tento status quo sveřepě hájí a volí prezidentem konzervativní symbol tohoto statu quo. I když zároveň mluví o změně. Suma sumárum se nerozhodují racionálně, ale podle povrchních sympatií, což autorka přesně vystihlaR^

7 0
možnosti
Foto

Ad 1. Počkejte, až jako neperspektivní žurnalistka, která nebude psát podle příkazů svého zaměstnavatel, budete stát frontu na sociální dávky.

12 2
možnosti
JAN

Dobré, dost dobré, ale držte se , trošku to tady schytáte .... , jn

5 12
možnosti
MN

prominte mi, ale jestli rikate dobre k namyslenosti, aroganci a velikasstvi, vcetne urazek - pak jste mozna ten clanek ani poradne necetl!

16 3
možnosti
LS

já jsem student, z většího města...a volila jsem Miloše taky...je vidět, že jste ještě nic v životě nezažila...až budete muset koukat jak celá rodina musí finančně vypomáhat babičce, protože dědeček umřel a z těch pár šušňů, co po celoživotní práci dostane jako důchod, prostě nemůže utáznout nájem, služby a ještě jídlo, můžete se teprve vyjadřovat, tak raději šoupejte nožkama...a Miloš jedná s každým jak si zaslouží, proč by měl někomu lézt do pozadí?

19 4
možnosti
MN

vy jste nejspis podle autorky ten mimoradny pripad neschopne studentky, ktery potvrzuje pravidlo tech uzasnych zkusenych kteri si jak se rika nosi onu generalskou hul ve svych mosnickach. Vzdycky jsem si rikal jak je mozne ze maji clanky takovou ctenost - jednoduse, kazde tema ktere je povrchni nuti lidi chodit o nem diskutovat, navic se treba i podivat na dalsi reakce, takze clanek otevrou nekolikrat. Slecna je dozajista uspechem cela bez sebe ze ma tak vysokou karmu a ctenost. Ale clanek sam o sobe z hlediska karmy 2 neni k nalezeni ze 200 clanku za tyden. Ale je to nejspis jeji prvni pokus a treba casem pochopi, ze prvni vyhrani z kapsy vyhani  z karetni terminologie. I v zivote to bude uplne jinak - tedy pokud nema slecna rodice mezi uspesnymi podnikateli. Ale shazovat lidi, kteri poctive pracuji je prominte mi to slovo ale HNUS! bezte si podat ruku s panem Markem Bendou to je clovek pro vas. Nikdy nepracoval, jedinym vzdelanim je poslanec parlamentu diky tatinkovi ktery ho uvedl do politiky a usadil jej na volitelnem miste v KDS a posleze ODS a potom pravnickou skolu z Plzne, ale jak tam se studovalo vi asi nejeden z nas!

6 2
možnosti
FP

Nad nekterymi pasazemi jsem se fakt pochechtal. "si ve svem veku nemuze dovolit byt arogantni  a sebevedomy". To jste pochytila kde? Me se zda, ze prave vase arogance a sebevedomi naopak dalece presahuji vase moznosti. Ba co vic, je horsi prave proto, ze obhajujete to, co vam kdo nakuka, resp. jak vas ovlivni k obrazu svemu. Chapu, ze nemuzete  mit jeste vlastni nazor, ktery vychazi z zivotnich zkusenosti. Take chapu, ze mate pravo mit nazor. Ale takto nekoho zhodnotit  jen na zaklade zprav, ktere vypousteji media nejspise pod nadpisem "jedna pani povidala", to by si nedovolil ani sam pan Zeman. Nez priste neco natukate do pocitace, poradne si to po sobe prectete. Na zaver bych vam chtel rici, ze Zemana jsem volil jako "nutne zlo". Mam na to totiz pravo. Nedovolil bych si ale takto hodnotit zadneho kandidata, protoze tomu co kde pisou a kdo co povida nemuzu verit. Mam jen vlastni instinkt podepreny 50ti lety zivota ...

14 0
možnosti
PS

P67e72t52r 52S56k22á94c13e76l

10. 3. 2013 21:12

Já jsem zase svým instinktem chtěl volit některou ze tří žen, vlastně tu razantnější, z nich nejmladší. Proč se stále koukat na 20 let stejné tváře? Ale menšina voličů (2,5 milionu) v prvním kole rozhodla, že většina voličů (6 milionů) si musí ve druhém kole vybrat málem z nejstarších kandidátů. Je tohle ještě vůbec demokracie, v níž se menšina podrobí většině?R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik