Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slečno studentko, proč studenty málokdo bere vážně? Tolik arogance, neúcty a všeználkovství  na jednom místě....

P.S. Taky jsem pana Zemana nevolila... :-)

13 4
možnosti

A těch pravopisných chyb v textu někoho, kdo se vydává za studentku žurnalistiky... ;-D

8 0
možnosti
Foto

Místy jsem myslel, že jde o parodii. Že by starší lidé neměli být sebevědomí? ;-( Jinak jsem asi dlouho ze školy: za nás se zhlíželo v... a vzhlíželo se k...:-)

15 0
možnosti
MN

jsme si generacne vzdaleni, ale jak jsem zjistil tak i pokorou, uctou a skromnosti. Slecno studentko  vypujcim si vas text abych vam ukazal, ze vy sice kritizujete Zemana jaky je, ale jste v podstate stejna: ..."ČSSD dle nich je a bude stranou pro chudé a neperspektivní lidi, kteří musí obracet každou korunu (čert vem, jestli je to pravda). A to se studentů přeci netýká...2. Jste arogantní a sebevědomý...." z techto nekolika vet se da usuzovat, ze vas skromnost vubec nezdobi, ze jste domysliva a v podstate i arogantni. Pisete, ze studenti neinklinuji k levici, protoze je pro chude a neperspektivni lidi - neznam vasi perspektivu, ale na skole jste zatim jen clovekem, ktereho nejspis z vetsi casti zivi rodice, treba chodite na brigady coz je dobre, a pral bych vam, aby jste se po ukonceni studia nemusela postavit do fronty nezamestnanych vysokoskolaku, kterych stale pribyva, je to podivne, ale pribyva jich treba i v USA, ... sama svymi radky chcete prezentovat svoji moudrost kdyz mluvite za studenty jako jejich mluvci a na druhe strane kritizujete cloveka ktery je sectely - ne nebudu vam psat ze mu nesahate ani po kotniky, protoze na to nemate ani vek ani zkusenosti a z toho prameni vase velikasstvi v  jehoz stylu jste tento clanek napsala - priste bych doporucoval do nadpisu uvest . Pane Zemane, vite proč vás nemá studentka Dočekalová rada?...Bezesporu vam vsak neberu pravo na to projevit svuj osobní názor. Jsem presvedcen ze se najde nejaky specificky denik, jemuz se takovy clanek bude hodit! Preji vam hodne stesti!

15 1
možnosti

J63a29n 35Š72l25é53g53l

9. 3. 2013 20:14

Není hlavní důvod proč studenti nemají rádi Zemana je, že do Čech přitáhnul studenty ze Slovenska a ti teď zabírají místa našim studentům.

0 3
možnosti
Foto

Řádní studenti si hlavně Zemana v politice mohou pamatovat leda tak velmi mlhavě, protože veřejně výrazně aktivní byl naposledy v červenci 2002, tedy před více než 10 lety.

 Pětadvacetiletým tehdy bylo 15 let, mladším úměrně méně. ;-)

13 0
možnosti
PD

S tímto článkem já osobně naprosto souhlasím. A vám všem kteří se divý kde se vzala tak vysoká karma, tak ta je od těch lidí, kteří si tento článek přečtou ale do diskuze nevstoupí protože PRACUJÍ a nebo studují, tudíž na takovéto věci zkrátka nemají čas. Když se podívám na časy vložení většiny příspěvků tak vidím že jsou napsané v pracovní době. Což o něčem vypovídá....

2 24
možnosti
KS

Zajímavá logika - psát se v pracovní době nemůže, ale číst ano. ;-D

14 1
možnosti
PV

P88e61t30r 39V54l39c83e98k

9. 3. 2013 12:30

Tenhle styl, kdy jeden mudrlant rádoby hovoří hlasem širokých mas připomíná, aniž to autorce vůbec dochází, názor nějakého soudruha......v dobách soudružských byla vždy silná tendence napsat osobním názor a podbarvovat ho názorem nejlépe "pracujícího" lidu..............

19 0
možnosti
AF

Proboha - může mi někdo vysvětlit, kde a kdy se studenti vzhlíželi v pravicových stranách. Podle mých zkušeností byli studenti vždy levicoví, často až extrémně levicoví. Přerod k pravicovým hodnotám nastává většinou hodně, hodně později, přichází s nadprůměrnými výdělky, rodinou a firemní kulturou.

13 4
možnosti
VV

... ubohost.... tenhle článek. :-/

18 5
možnosti
PP

Studenti jsou totiž optimisti, stále ještě nosí růžové brýle.  Ty většině ihned spadnou jakmile se dostanou na úřad práce !  Stále si zatím myslejí že na ně někdo čeká s otevřenou náručí !  To jim však brzo přejde !

20 3
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik