Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidím, že pan Josef Nožička, který o Vašem článku napsal článek, měl pravdu... Je možné, že většina studentů volila pana Karla, ovšem asi proto, že do politiky nevidí tak, jak by měla a nechala se jen strhnout mediální kampaní... Já neříkám, že do politiky nějak extra vidím, ale argumenty mnohých studentů volících pana Karla hovoří za vše... A Váš článek, pardon, moc často to opravdu nepíšu, není vůbec dobrý a karmu jste dostala spíše kvůli Vašemu názoru než obsahu článku a opravdu se hodí k současnému stavu médií (a nechtějte vědět, co si o současném stavu médií myslím)... Tím nechci urážet všechny novináře, protože věřím tomu, že je pořád spousta těch, kteří se snaží svou práci dělat dobře... Jinak ale přeji hezký páteční večer! :-)

20 3
možnosti
TH

Nesmysl. Studenti vedi co je Zeman zac. Dalsi lidi taky. Proto jimi nebyl volen.;-D

0 17
možnosti
Foto

Ou...nová profilovka a do zrzava ...promiň tu bloncku o něco níže ;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

To bude světlem... aspoň nemá červené oči.. ;-D ...stejně jí to nezachrání.. Rv

3 2
možnosti
PV

P15e88t73r 17V80l59c52e42k

8. 3. 2013 21:04

Jsem si myslel, že čeští studenti mají lepší znalosti, prý studenti (obecně) tíhnou k pravici......no možná u nás, ve světě studenti samozřejmě tíhnou k levici a až později přesedlají na pravici........

17 0
možnosti
KB

Slečna píše sice nesmysly, ale já bych na ní nebyl zas tak přísný. V obličeji vypadá pěkně a možná ani ten zbytek nebude marný, ačkoliv neznáme její míry. Tam mám určité pochybnosti. Já bych docela rád osobně z takové přesvědčené stoupenkyně konzervatismu udělal přesvědčenou sociální demokratku.

Třebas když se podívám na p. Klasnovou, tak také zapomínam na politiku. A ta aspoň Miloše Zemana volila.

6 1
možnosti
Foto

Soustřeď se na text, ne na číslo podprdy...;-D

13 9
možnosti
Foto

Já teda beru článek jako sarkasmus a v podstatě je to pěkně shrnuto. Pokud to někdo bere tak, že to má poškodit Zemana, tak to nejspíš nepochopil. Možná, kdyby slečna nenapsala, že je volička Šláfnberga, asi by to víc lidí pochopilo.

6 10
možnosti
TH

To jsou volici Zemana tak nechapavi? 8-o

0 5
možnosti
MC

Nedělal jsem si o dnešních studentech žádné iluze, ale tento článek předčil moje očekávání. :-PDokonce studentka a snad žurnalistiky, hmm, tak to je fakt bída bídoucí..

15 4
možnosti
MM

M49a24r49e20k 22M56a65n97n

8. 3. 2013 12:40

to je neskutečný, kolik ňoumů se osobně cítí dotčeno tím, že někdo nemá rád zemana. jen ukazujete bídu typického voliče české leviceRv

10 14
možnosti
Foto

...ještě že máme takové zdatné voliče pravice a neňoumy, jakým jste jistě vy;-D

10 6
možnosti
MD

:-D :-D :-D Neskutečně se bavím, škoda, že si nemohu přečíst všechny vaše příspěvky ;-) Na to jaksi nemám čas.... :-( Kdybyste byli všichni tak chytří a já tak hloupá, jak to mnozí tvrdíte, nikdo by na takový článek vůbec nezareagoval, jenom by se zasmál, řekl by: "Ježiš, to je děsná kravina," a šel by dál... Ale to, co se tady spustilo.... :-D :-D :-D Přeci totálním nevzdělancům je lépe se vyhýbat, ne? ;-) Jednoduše nemám slov.

12 29
možnosti
PV

Prosim Vas, kdyz Vam vadi, ze zde mnozi lide slusne reaguji na Vase nazory a vy nejste schopna jim oponovat, tak radeji priste ani diskuzi neotev,irejte. Jestli chcete slyset, jak jste skvela, mocinky moc, supr koca ... a jine nesmysly ala facebook, tak Vam neni pomoci. Umet snest kritiku je taky vec, kterou se clovek musi naucit.

29 5
možnosti
JP

Jak čtu příspěvky, tak mi je smutno. Tolik zlosti,nenávisti a sprostoty na mladou ženu. A za co? Protože napsala svůj názor na věc na kterou má někdo jiný názor. To je ubohost. Také plně nesouhlasím s celým článkem, ale diskutovat lze přeci slušně.

10 11
možnosti
Foto

Já si myslím, že nějak hrubě urážejících příspěvků je tady naprosté minimum. Většina,  a to drtivá, jen poukazuje na neskutečně malý rozhled, mizernou stylizaci, a do nebe volající naivitu, jakou slečna, která se navíc doslova chlubí svým vzděláním, ve svém článku předvedla...

22 12
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik