Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J66a20n 85S83o24u75k65u94p

8. 3. 2013 10:23

Kdybych měl shrnou z tohodle projevu Váš profil, tak jste nesevědomá (dle fotky) nesečtělá prostitutka bez schpnosti sebereflexe. :-)

11 8
možnosti
Foto

No, to jste asi nemusel. Ale když si tak čtu Váš příspěvek, tak zase já Vás šacuju na žáka druhé třídy ZŠ se samými čtyřkami z pravopisu...

5 5
možnosti
RG

Závidím vám to mládí, to vaše mládí je jediná omluva paskvilu, který jste napsala, bohužel není ani pravdivej a na žurnalistku i strašně napsanej.[>-]

18 5
možnosti
VK

Víte alespoň proč studenti tíhnou k pravici?Nemají existenční starosti,jejich potřeby zajišťují rodiče.Proto si mohou dovolit žít ve virtuální realitě.Někdy mi připadá,že pokud pro Vás udělá mediální kampaň na méďu Béďu,tak ho půjdete volit také.Je přece hodnej...Cosi to ukazuje o Vašich životních hodnotách a také trochu o naivní lehkomyslnosti.

12 5
možnosti
JB

Ještě jednou jsem si to přečetl, a i když nesouhlasím s tak jednoduchými důvody, v něčem, myslím, máte pravdu. "Výchova k úspěchu" nedovoluje připustit, že se po škole můžete lehce zařadit mezi "socky". Ostatně, zatím to zatáhnou rodiče. Arogance a ironie nemusí oslovit každého a "moudré strace" nemá nikdo mladý rád. S těmi novináři je to Zemanův letitý boj, což vy nemůžete pamatovat, a vina je na obou stranách. Jenže i když i vy připouštíte možnost "psaní na objednávku", nedivte se. A nakonec, vzhled. Ano, hraje určitou roli a dokonce věřím, že někteří studenti mohou mezi dvěma politiky vzhledově postiženými, vybírat dle košlile a motýlka. Ale pak by nadpis mohl znít spíš: "Pane Zemane, víte proč Vás povrchní studenti nemají rádi?" Protože ti ostatní ho možná taky nemají rádi, ale z důvodů politických. Nebo alespoň věcných.

11 1
možnosti
PP

P84e44t24r 47P28o88l76á51k

8. 3. 2013 9:43

Ta sebeironie, kterou z clanku citim, tam doopravdy je, nebo je to jen muj sebeklam? Opravdu hodne vam preji, aby tam skutecne byla, protoze by posunula clanek hloupe husicky na clanek vtipny a chytry.

9 2
možnosti
JB

Trochu se obávám, že dle ostatních článků, B je správně..:-(

8 1
možnosti
OM

Vím že je to klišé, ale ještě že podobnou slátaninu napsala blondýnka, protože se to dá alespoň na něco svést a trochu se tomu zasmát. Jinak to nelze vůbec brát vážně. Když pominu, že se slečna pasovala do pozice mluvčí všech studentů (a před samozvanými proroky varuje i Bible), tak už první bod mě rozesmál. A doufám, že většina studentů má od této slečny i rozum.

Doporučil bych studentce, věnovat se studiu a naučit se, co je to podmíněná argumentace a že mluvit za všechny a přitom používat jen subjektivní a expresivní výkřiky, je i pro studenta střední školy ostudou. Natož vysokoškoláka.

12 3
možnosti
Foto

Hmm, hned prvním bodem jasně říkáte, že máte velmi vysoké sebevědomí. Tak vám přeji, ať vám ho realita života příliš nesrazí.

17 2
možnosti
VM

Mladí lidé mají tzv. černobílé vidění světa, málo životních zkušeností, neochotu ke kompromisům a jsou snadno ovlivnitelní. Takže - když namalovali panu knížeti číro, tak byl jejich... Přitom si mnoho mladých není schopno logicky porovnat argumenty pro a proti, nejsou schopni posoudit relevanci těchto argumentů a hlavně nemají téměř žádné znalosti moderních dějin našeho státu. (Uvědomila si autorka článku třeba to, že po dobu prezidentské kampaně úplně zmizel z veřejného života Kalousek, ten hrobař české ekonomiky, kterého Schwarzenberg tolik prosazuje.)  Slečna autorka ze své naivity možná vyroste...

15 1
možnosti
PV

oba kandidati na prezidenta mi byli stejne nesympaticti, proto jsem druhe kolo neabsolvoval, ale jestli mladym staci k hodnoceni druhych tak malo a tak povrchni veci, jako je dojem z televize, pak se nedivim, ze vychazi clanky o "armade nezamestnanych mladych". no hlave ze maji to pravicove smysleni a voli strany, ktere o pravicove politice nemaji ani sajnu.

12 0
možnosti
AP

No, oni ti starší a zmoudřelí zase volí např. podle toho, kdo jim proplatí 30 kč za poplatek nebo, kdo jim naslibuje nějaký ten příspěvek (soc. dávku) . Tak v čem jsou ti zmoudřelí lepší?

1 3
možnosti
MB

M26i19l48o17š 32B11é42m

8. 3. 2013 8:40

1. Kéž by to byla pravda... Bohužel většina studentů vzhlíží ke koktejlu pseudopravice a nepolitické politiky. Viz Vámi několikrát zmiňovaný Schwarzenberg.

6 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik